| Tytuł: | Anemia |
| Autor: | Natalia 11.5.2010, 12:53 |
| ostatnio robiłam test z krwi na obecność betaHcg, jednak poprosiłam również o morfologię krwi.. No i wyszło,że mam bardzo mało czerwonych krwinek,o wiele mniej niż przeciętna ilość. Lekarz powiedział mi,że podejrzewa anemię.. Dziewczyny,co mogę zrobić,aby "uzupełnić" krwinki w organizmie..? Jeść czerwone mięso-słyszałam ,że to sposób,ale czy wy się na tym znacie i mogłybyście mi coś doradzić? I czego unikać..? A tak ogólnie-z czego wynika anemia,skąd się bierze? | |
| Autor: | Magnolia 24.5.2010, 19:44 |
| Musisz uzupelnic niedobor zelaza i kwasu foliowego. Mozesz jesc watrobke, buraczki, pietruszke, szpinak, czerwone mieso co mi narazie przyszlo do glowy | |
| Autor: | Aga 17.6.2011, 12:53 |
| zielone xxx mam niedobór hemoglobiny... porazka | |
| Autor: | Darka 7.11.2011, 22:46 |
| Jednym ze sprawdzonych sposobów na anemię jest picie czerwonego wina. Moja mama smakowała codziennie lampkę \'Byczej Krwi\' i ponoć bardzo jej to pomogło... Czy jest to skuteczne? Nie wiem. Chyba zacznę sama je pić, ponieważ znów wpędziłam się w anemię. | |
| Autor: | gaba 5.3.2012, 21:52 |
| ja piłam zabejcowane wino z daktylami, codziennie 20 ml czy cos kolo tego i bardzo mi sie morfologia poprawila | |
| Autor: | enummongori 24.4.2012, 15:58 |
| Nice post | |
| Autor: | depHesssciefs 18.5.2012, 12:05 |
| Steve calls, Stop!, Bringing Ken\'S commentary to a halt, I want to record this.AND PLEASE.I started to fuck her as the group of people got up and went out to get some food to eat.So if this story seems tame to some of you, I\'M sorry.I blushed and got in the car after Steve.He had an amused expression on his face but there was no malice in his smile.When you get her, you want to be at your best.\'Hold on just lick one of them.She just opened her throat and sucked harder.He sat down on the corner of his bed, saying, What\'S the matter? Nothing.Before she can move I begin laving the inside of her thighs with the flat of my tongue coating them with moisture.Checking my skirt, just to make sure because I know that you love the idea of me exposing myself. | |
Kosmetyki naturalne
Setki lat temu piękności dla utrzymania urody wykorzystywały różne metody, choć opierały się na specyfikach naturalnego pochodzenia. Popularnymi były kąpiele z wykorzystaniem miodu oraz mleka. Ciało było smarowane wonnymi olejkami. Wówczas zauważano już ich cenny wpływ na wygląd skóry. Olejki eteryczne uzyskuje się z różnych roślin, które oddziałują dość silnie na psychikę oraz na samopoczucie. Natura daje nam wszystko, co wymaga ciało, ale należy to odnaleźć i zastosować.
Bradykardia
Bradykardia może mieć różne czynniki sprawcze. Wiąże się ona również z zakłóceniami funkcji lub dysfunkcją naturalnego rozrusznika, czyli tzw. węzła zatokowego (choroba węzła zatokowego) albo zakłóceniami przewodzenia elektrycznych impulsów w sercu - innymi słowy to bloki serca.